220.000 egy éjszaka - Luxusszállodában kérték meg a magyar műsorvezető kezét

Szabó Zsófi lánykérés Iszak Eszter sztárok Nádai Anikó magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lánykérésnek minden férfi szereti megadni a módját, a sztárok pedig külön gondoskodnak arról, hogy luxusból és fényűzésből semmiképp se legyen hiány. Néhány hazai celeb mindent megtett annak érdekében, hogy igazán emlékezetessé tegye a nagy pillanatot.

Cikkünkben olyan hazai hírességeket gyűjtöttünk össze, akiknek filmbe illő módon kérték meg a kezét.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi és Shane Tusup sokáig titkolták szerelmüket, majd kapcsolatukat tavaly ősszel a nyilvánosság előtt is felvállalták. A szerelmesek le sem tudnák tagadni a boldogságukat, és már az elejétől kezdve úgy érezték, hogy megtalálták egymásban az igazit.

Szabó Zsófi és Shane Tusup Instagram

Február közepén egy különleges, monacói kiruccanáson vettek részt, ott pedig egy olyan egy monte-carlói luxusszállodában szálltak meg, ahol egy éjszaka több mint 220 000 forintba kerül. Az edző három hónapon keresztül szervezte a lánykérést, amibe az örömanyákat is beavatta. Végül Shane február 22-én 22:22-kor kérte meg Zsófi kezét, aki természetesen igent mondott. A pár már azt is tudja, hogy idén szeretnék megtartani az esküvőjüket.

Nádai Anikó

Januárban robbant a hír, hogy egy dominikai luxusutazáson Hajmási Péter megkérte párja, Nádai Anikó kezét. A műsorvezető az eljegyzési gyűrűjét rögvest meg is mutatta a követőinek, ám csak később derült ki, hogy milyen baki adódott a lánykérés során.

Nádai Anikó Forrás: Nádai Anikó/Instagram

Közvetlenül a nagy pillanat előtt Peti zsebéből kiesett a gyűrű, amit egy arra járó turista azonnal felkapott, és kis híján lecsapta Anikót Hajma kezéről. A menyasszony hirtelen azt sem tudta, hogy sírjon vagy nevessen, de végül megtörtént az eljegyzés. A szerelmesek rögtön gyanússá váltak a követőik előtt, és nem véletlenül, hiszen később bejelentették: Anikó babát vár.

Kárpáti Rebeka

Az utóbbi időszakban Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc sztárfodrász szakításától is zengett a média. A sztárpárnál már szóba került az eljegyzés és a házasság is, de végül elváltak útjaik. A szépséges modell korábban volt már eljegyezve: a magyar bajnok focistával, Völgyi Dániellel alkottak egy párt.

Kárpáti Rebeka Forrás: Kárpáti Rebeka/Instagram

Együtt éltek, amikor mallorcai álomnyaralásukon megtörtént a lánykérés. Látszólag minden rendben volt közöttük, ugyanis Rebeka nyilvánosan mesélt az esküvői előkészületekről, de augusztusban kiderült: lefújták az esküvőt.

Horváth Cintia

A csinos modell és focista kedvese, Batik Bence a Dominikai Köztársaságban töltötte a karácsonyi ünnepeket. December 20-án Bence különleges meglepetéssel készült Cinitának.

Horváth Cintia Forrás: Horváth Cintia

Épp egy gyertyafényes vacsorán vettek részt a fehér homokos parton, amikor a focista letérdelt elé, és feltette neki a nagy kérdést. A modell csak ámult és bámult, majd igent mondott, és boldogságában a focista nyakába borult.

Iszak Eszti

A szépséges műsorvezető féltve őrzi magánéletét, ezért a lánykérésről is hosszú hónapokon keresztül titkolóztak kedvesével, Gyurta Dániellel. Tavaly nyáron, a Maldív-szigeteken készítettek egy romantikus fotót, amelyen épp a lánykérést imitálták.

Iszak Eszti és Gyurta Dani Forrás: Iszak Eszti instagram

Iszak Eszter azt is elárulta, hogy ezt a pillanatot szerették volna bensőségesen megélni, ezért sem osztották meg rögtön a közösségi médiában. A járványhelyzet miatt az időpont kitűzése még várat magára, de már mindketten várják, hogy a kapcsolatuk új szintre léphessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.