Esküvőre készül a magyar zenész: már az időpont is megvan

Forrás:Facebook/MC Hawer -
MC Hawer esküvője MC Hawer menyasszonya MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly júniusban ismerte meg kedvesét MC Hawer. A zenész azonnal tudta, megtalálta a nagy őt, méghozzá egy érettebb nő személyében, most pedig már az esküvőt tervezik. A mulatóssztár alkoholmentes bulit szervez, ugyanis korábban függőségi problémákkal küzdött, de már több mint 8 éve letette a poharat. 

MC Hawer már az első találkozás után két héttel megkérte szerelme kezét, majd összeköltöztek, most pedig már az esküvőre készülnek.

"A napokban megyünk be az anyakönyvvezetőhöz, hogy véglegesítsük az időpontot. Mivel ilyenkor van egy kötelező, 30 napos várakozási idő, ezért várhatóan májusban lesz az esküvő. Méghozzá egy pénteki napra kell, hogy tegyük, mivel a hétvégéink általában tele vannak fellépésekkel. Szűk körben tartjuk, tehát csak a család lesz jelen. Délelőtt letudjuk az esküvői fotózást, délután két órától van nyitva a házasságkötő terem. Összeházasodunk, utána pedig beülünk valahova enni a rokonsággal. Ezt követően mindenki megy a dolgára, így aznap este akár egy fellépést is bevállalok" - idézi a Ripost MC Hawert.

Forrás:Facebook/MC Hawer

Kedvesével megegyeztek abban is, hogy alkoholmentes bulival ünnepelnek, ugyanis a zenész 8 és fél éve nem iszik.

"Ennek most nem kerítünk nagy feneket. Nem látom értelmét annak, hogy mindenki lerészegedik, én pedig csont józanon nézem őket. Azt hisszük, hogy ittasan viccesek és jópofák vagyunk, de sajnos ez nem így van... " - tette hozzá a zenész, azt sem tagadva, hogy néha gyötri a sóvárgás az alkohol iránt.

"Megtehetném, hogy suttyomban megiszok egy-két pohárral, de minek? Nem akarom becsapni sem a közönségemet, sem magamat. Sajnos a sóvárgás megmaradt, az agy emlékszik a dolgokra, de olyankor általában bekapok két édesítőszeres csokit" – nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.