Rúzsa Magdi megmutatta, hogyan sétál a hármasikrekkel - Fotó

Rúzsa Magdi Születés hármasiker szülés család hármas ikrek énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi megmutatta követőinek, hogy sétál Budapest szűk utcáin hármasikreivel.

Február elsején születtek meg Rúzsa Magdi hármasikrei. A gyönyörű énekesnő tavaly év végén vonult kórházba, ugyanis csak orvosi felügyelet mellett garantálták neki az orvosok, hogy semmi baj nem történik gyermekeivel.

Magdi később azt is megmutatta, milyen ajándékot kapott a kórházban a nővérektől, és azt is elárulta, hogy a Honvédkórházban több mint 15 ember dolgozott együtt azért, hogy minden rendben menjen.

Az énekesnő március közepén már posztolt első közös sétájukról, akkor egy hármasiker-babakocsival indult útnak, most azonban Budapest szűk utcái miatt kénytelen volt "taktikát" váltania.

"Szépen lassan kezdjük kitapasztalni, hogy milyen az élet három babával egy nagyvárosban. Az már kiderült, hogy a zsúfolt, szűk utcákon nem tudunk közlekedni a nagy hármas babakocsival.

Nekünk a duett vált be. Így könnyen elférünk mindenhol, és még jut egy babakocsi a nagyiknak is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.