Joshua Broome nagy álma volt, hogy hollywoodi filmsztár lehessen. A férfi végül pornószínészként futott be, ám egy trauma miatt felhagyott a felnőttfilmezéssel, és jelenleg lelkészként dolgozik.

Joshua Broome a húszas évei elején ment Hollywoodba. Abban bízott, hogy valaki felfedezi, és híres filmsztár lesz belőle. Joshua kezdetben pincérként dolgozott, majd a karrierje beindítása érdekében pornószínésznek állt. Napokkal később meg is kapta élete első felnőttfilmes szerepét, amit újabbak követtek - írja a New York Post cikke alapján a 24.hu.

A 23 éves férfi felvette a Rocco Reed nevet, havi több tucat hetero és meleg szexjelenetet forgatott, és rövid időn belül az egyik legkeresettebb pornószínésszé vált. Bár sok pénzt keresett, egyre rosszabbul érezte magát.

"Elhittem, hogy a pénz boldoggá tesz. Több mint egymillió dollárt kerestem, oda utaztam, ahová csak akartam, a szexben megkaptam mindent, amiről valaha álmodtam. De amint mindez megvolt, az életem darabjaira hullott, mert belül keserű és magányos voltam"

-nyilatkozta a férfi, aki hat év után hagyott fel a felnőttfilmezéssel.

Lelkésznek állt az egykori pornósztár.Forrás: Instagram

A 29 éves Joshua a pályája csúcsán fordított hátat a szakmának, elköltözött LA-ből, és Észak-Karolinában, egy edzőteremben kezdett el dolgozni. Két évvel később megismerkedett egy lánnyal, akinek kiöntötte a szívét, és mindent elmesélt a múltjáról. Később ő és Hope együtt mentek templomba, ami egy pillanat alatt megváltoztatta Joshua életét.

"Szakítottam a szégyen éveivel. Korábban mindig azzal éltem együtt, hogy nem vagyok elég jó, és végre magam mögött hagyhattam ezt is"

Joshua 2016-ban megkérte szerelme kezét, és elkezdett teológiát tanulni. A férfi jelenleg lelkészként dolgozik, és járja az országot, hogy arra tanítsa a közönségét: soha nem késő jó útra térni.