Will Smith egyik barátja elmondta, miért pofozkodott a színész az Oscaron

Chris Rock Oscar gála Will Smith Oscar Will Smith felesége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Will Smith barátja a védelmébe vette a színészt, és elárulta, valójában miért verekedett a színész.

Will Smith mindenkit meglepett azzal, hogy az Oscar-gálán lekevert egy hatalmas pofont Chris Rocknak. A komikus gúnyt űzött a hollywoodi színész feleségének betegségéből, ezért borult el az agya. Bár sokan azt gondolják, csak megjátszott volt a "verekedés", Smith bocsánatot kért, és megerősítette, hogy szerinte is elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan, amit tett.

A színész nyilvánosan is elnézést kért tettéért, de nemcsak ő, kollégái is kinyilvánították véleményüket Will pofonjáról. Ezúttal az egyik barátja magyarázkodott a színész pofonja miatt, és azt állítja, hogy az erőszakos reakciót egy gyermekkori trauma váltotta ki belőle.

"Will tudja, hogy a karrierje, a hírneve és még az Oscarja megmentéséért is küzd. Elborzasztja az események fordulata, és mély szégyenérzet tölti el. Mindent meg fog tenni, hogy jóvátegye pillanatnyi botlását" – kezdte a barát a The Sunnak.

"Chris lealacsonyító megjegyzése lényegében egyenesen visszarepítette Willt a gyerekkorába, amikor látta, hogy az édesanyját az apja bántalmazza. Ezúttal nem tűrte tétlenül, és visszavágott, amit sajnos 50 millió ember látott világszerte"

– fejezte be a barát a gondolatmenetét.

Jada Pinkett Smith és Will Smith. Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Ugyanis, ahogy az Will Smith nemrég megjelent memoárjából kiderült, kilencévesen tehetetlennek érezte magát, miközben végignézte, hogy apja, az idősebb Willard Carrol Smith megveri az édesanyját, Caroline-t. Amikor pedig a komikus viccnek használta Jade alopeciáját, Willben ez a felszínre hozta a gyermekkori sérelmeket, amit le kellett vezetnie valahogy.

Smith, akinek a hírhedt pofon után felülvizsgálják az Oscar-díját, megerősítette, hogy viselkedése elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan volt. Instagram-oldalán nyilvánosan kért elnézést mindenkitől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.