Berki Krisztián és Berki Mazsi őszintén elmondták: ezért került válságba a házasságuk - Videó

házasság Berki Mazsi szerelem Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időszakban rengeteg hír született arról, hogy válságba került Berki Krisztián és Berki Mazsi házassága. Úgy tűnik, a házaspárnak sikerült a problémákat megoldani, és szent a béke közöttük.

Berki Krisztián és Berki Mazsi a Mokka vendége volt, ahol őszintén elárulták, hogy mi volt a gond közöttük, és hogy milyen problémáik voltak Mazsi terhessége alatt.

"Az élettől nem véletlenül kapjuk ugyanazokat a leckéket. Ha van egy házasságod, kettő, három, négy, nem lesz jobb, csak más lesz, vagy másként lesz jobb. Igenis, meg kell tudni küzdeni a boldogságért!" - kezdte Krisztián.

A beszélgetés során Mazsi elmondta, hogy mikor romlott meg a a kapcsolatuk.

"Úgy gondolom, hogy nem Emma érkezése borított fel kettőnk között bármit is, hanem kicsivel több mint egy éve a buszos baleset. Ezután, illetve a terhességem alatt volt nagyon sok konfliktusunk" - tette hozzá Berki Renáta.

A teljes beszélgetést itt lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.