Rubint Réka elárulta, ez az ő családi öröksége: Aranykalászos gazda lett

örökség Rubint Réka vagyon hagyomány Rubint Réka szülei
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka gyerekként vidéken nőtt fel, nemrég pedig sikeresen elvégezte az Aranykalászos gazda képzést, és tisztelettel ápolja a családi értékeket. Gyermekkorában a szüleinek több földterülete volt, melyeken rendszeresen dolgoztak, innen ered a mezőgazdaság iránti szeretete.

Rubint Réka őszintén mesélt szülei múltjáról és édesapja foglalkozásáról.

"Édesapám agrármérnök és TSZ-elnök volt, anyu szintén ott végzett adminisztratív munkát. A pluszbevételt a földműves munkákból biztosították, amibe mi is besegítettünk a testvéremmel" - kezdte a Blikknek Réka.

Rubint Réka gyászol Forrás: TV2

A fitneszkirálynő hozzétette, hogy mi lett édesapja örökségének sorsa.

"A bátyámmal örököltünk földeket, ezeknek egy részét a keresztfiam gondozza, aki egyébként növénymérnök, így kiválóan megállja a helyét édesapám pozíciójában. Ez a fajta örökség számunkra olyan értéket képvisel, amitől nem szeretnénk megválni. Noha nem földműveléssel foglalkozom, a vizsga letétele számomra egyfajta tiszteletadás a szüleim előtt" - mondta Rubint Réka.

Réka még mindig az új kihívásokra vágyik, legutóbb pedig arról írtunk, hogy épp spárgázni tanul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.