"Ő ebbe majdnem belehalt lelkileg" - Rubint Réka fájdalmas családi titokról rántotta le a leplet

Forrás: TV2 -
Rubint Réka válás szülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka a Live TV műsorában beszélt Hajdú Péternek életéről. Szülei válásának okáról is lerántotta a leplet. Édesanyja számára nagyon fájdalmas időszak volt. 

Rubint Réka a Life TV-n, az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban vallott életükről. Ekkor beszélt arról is, hogy annak idején Norbi szívét húsevő baktérium támadta meg, de emellett egy másik fájdalmas eseményről is vallott: szülei válásáról.

Rubint Réka szülei válásáról vallott Forrás: TV2

"A szüleim azért váltak el, mert apukám nagyon szerette a nőket. Kicsiként is láttam, hogy anyukám azért előszeretettel nyomozott. Akkor még nem volt telefon, ment utána. Apukám elment vadászni megborotválkozva, vasalt ingben..." - mondta Réka. Anyukája ilyenkor autóba ült, hogy kövesse férjét, sokszor a gyerekek is vele tartottak. Édesapja hosszú idő után bukott le, ezután következett a válás.

"Nehéz volt ezt feldolgozni, főleg úgy, hogy ők 33 évig éltek együtt az anyukámmal. Úgy éreztem akkor, az apukám elhagyott minket. (...) Hosszú időbe telt, hogy elfogadjam, ez az ő döntésük volt, és nem minket hagyott el az apukám, hanem az édesanyámat. Ő ebbe majdnem belehalt lelkileg, meg fizikailag is" - idézi Rékát a Blikk. Édesapja hosszú ideig él házasságban azzal a nővel, akivel korábban viszonya volt, ám amikor újra felszabadult a szíve, Réka újra megpróbálta összehozni a szüleit.

"Mindent megtettem, amikor szabaddá vált az édesapám szíve. Addig nem, mert tiszteletben tartottam azt, hogy van új párja. De utána megtettem, hogy összehozzam őket, elvittem őket Balira" - mondta Réka, azonban édesanyja nem enyhült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.