Elvitte a show-t Sarolta hercegnő: nem mindennapi dologgal hívta fel magára a figyelmet - Videó

mise II. Erzsébet brit királynő Fülöp herceg grimaszolás Sarolta hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hálaadó istentiszteletet tartottak kedden II. Erzsébet királynő elhunyt férje, Fülöp herceg emlékére. A figyelem azonban teljes mértékben Sarolta hercegnőre fókuszált, aki nem oda illő grimaszt vágott a szertartáson. 

A Westminster-apátságban hálaadó istentiszteletet tartottak kedden II. Erzsébet királynő néhai férje, Fülöp herceg emlékére. A herceg közel egy éve távozott az élők sorából.

A Westminster-apátságban tartott misén megjelent a teljes királyi család is, Katalint és Vilmos herceget pedig két idősebb gyermekük is elkísérte.

Az emberek figyelmét azonban nem Erzsébet királynő állapota, hanem egy kínos grimasz keltette fel. A BBC élő közvetítésének köszönhetően Sarolta hercegnőről ugyanis előkerült egy jól elkapott pillanat, amelyen egy oda nem illő grimaszt vág - szúrta ki a Bors.

Az internetezők odavannak Saroltáért, a kérdés már csak az, hogy Erzsébet királynő mit szól a látottakhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.