Nincsenek szavak Justin Bieber Grammy-gálás szettjére - Fotó

fotó Grammy 2022 Justin Bieber szett énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Biebertől már megszokhattuk, hogy öltözködés terén nem az átlagos szettek híve, mindig képes sokkolni a rajongóit. Nemrég a Grammy-gálára érkezett meglepő szerelésben, amit nem igazán lehet stílusosnak nevezni.

Justin Biebert idén nyolc Grammy-díjra jelölték, ám végül egyet sem vihetett haza. A gála mégis emlékezetes marad a rajongói számára, az öltözéke miatt mindenképpen.

Az énekes egy hatalmas, túlméretezett öltönyt viselt a vörös szőnyegen, amely több számmal nagyobb volt, mint a saját mérete. Lábán egy Crocs papucshoz hasonló bakancs volt, amit megspékelt egy rikító pink sapkával. A végeredmény nem sikerült igazán stílusosra.

Nincsenek szavak Justin Bieber Grammy-gálás szettjére - Fotó Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Kevin C. Cox

Felesége, Hailey egy szimpla fehér pántnélküli estélyit választott, amely miatt sokat azt feltételezték róla, hogy kisbabát vár.

Justin különleges szettjének megtekintéséhez kattints IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.