Havi fizetést ad barátnőjének Cristiano Ronaldo, amiért gondozza a gyermekeit

Forrás: AFP/Javier Soriano -
barátnő Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez havi fizetés gyermektartási díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Manchester United világhírű focistája, Cristiano Ronaldo havonta fizetést ad barátnőjének, Georgina Rodrigueznek, amiért gondoskodik a gyermekeiről.

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez októberben jelentették be, hogy ikrekkel bővül a családjuk. A modell áprilisra van kiírva, a családba egy kisfiú és egy kislány érkezik. A modell hasa már jó nagy, ezt nemrég meg is mutatta az Instagramra feltöltött fotóin.

Havi fizetést ad barátnőjének Cristiano Ronaldo, amiért gondozza a gyermekeit Forrás: AFP/Javier Soriano

Ronaldo és Georgina nagyon népszerűek, mindkettejüket milliók követik a közösségi médiában, brutális összegeket keresnek különböző reklámokkal. A csinos kismamának azonban nem ez az egyetlen bevételi forrása.

A Viva La Vida spanyol tévéműsor információi szerint Ronaldo közel 100 ezer eurót utal át havonta Georgina bankszámlájára. Mindezt azért, amiért gondoskodik a gyerekekről, ameddig a családfő távol van tőlük - írja az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.