Ördög Nóra és Nánási Pál nagy bejelentést tettek

kisbolt Nánási Pál nekem a balaton Ördög Nóra Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább terjeszkednek a Balatonon Ördög Nóráék, a harmadik kisboltjukat fogják megnyitni. 

Ördög Nóra és családja még a koronavírus-járvány első évében döntött úgy, hogy kisboltot nyitnak a Balatonon. A helység nagyon hamar felkapott lett, ami az ott élőknek egy idő után terhessé vált. Így nyitottak egy újabb boltot, így pedig már két balatonakarattyai kisbolt tulajdonosai lettek.

Mindkét hely annyira sikeres lett, hogy tegnap este újabb örömhírt jelentettek be: hamarosan megnyitják a harmadik kisboltot is, ezúttal Balatonfüreden.

"NEKED A BALATON? - Nekünk biztosan az! És ha szeretnéd, neked is az lehet! Csatlakozzatok hozzánk! A Nekem a Balaton-csapata ismét felvételt hirdet! Ide várjuk a jelentkezéseket: kisbolt@nanasi.hu. És a nagy bejelentés: idén nyártól már Balatonfüreden is Nekem a Balaton! További részletek hamarosan" - írták ki a Nánásiék Instagram-oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.