Peller Mariann reagált a vádakra, elmondta valóban megcsalta-e a férjét

Forrás: Peller Mariann - Instagram -
csók Peller Mariann Momoa-hasonmás megcsalás Megyeri Balázs lesifotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Mariannról és a magyar Momoa-hasonmásról, Megyeri Balázsról olyan fotók kerültek fel a Redditre, amelyeken úgy néz ki, mintha csókolóznának. Balázs után most Peller Mariann is reagált a történtekre. 

Mariann jót nevetett a fotón, a férjének is megmutatta.

"Nagyon röhögtem. Aki ismer engem, az tudja, hogy mennyire ölelkezős, puszilós vagyok. de annyira jellemző, hogy amit csak lehet, kiforgatnak. Balázzsal hasonló véleményen vagyunk sok mindenben, és nagyon szeretem a humorát. Ezek a pontok találkoztak és kialakult köztünk egy baráti kapcsolat" - mondta a Borsnak a műsorvezető.

Peller Mariann Megyeri Balázzsal csókolózott? Forrás: Reddit

"Mariann egy nyitott ember, ilyen lány, közvetlen, akit ilyen pillanatokban lencsevégre lehet kapni. Ha közös baráti társaságban vagyunk is készülhetnek ilyen képek" - mondta a lapnak Juni György, Mariann férje, aki teljes mértékben megbízik a feleségében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.