Varnus Xavér 17 éve nem beszél idősebbik fiával

Forrás: fem3 -
Varnus Xavér Varnus Xavér fia veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varnus Xavérnak két fia van. A kisebbikkel jó a kapcsolata, a nagyobbikal azonban nem beszél.

Varnus Xavér évek óta Kanadában él, egészen közel kisebbik fiához, akivel a szoros a kapcsolata. Nagyobbik fiával azonban 17 éve nem beszélnek, sosem sikerült közel kerülniük egymáshoz.

Varnus Xavér nem beszél nagyobbik fiával Forrás: fem3

"A nagyobbik fiammal soha nem kerültünk igazán közel egymáshoz. Emlékszem is, mi volt az a töréspont, amikor úgy éreztem, és valószínűleg ő is, hogy hosszú távon ez a történet nem fog közöttünk működni. 2006 környékén itt volt Európában egy egész nyáron át nálam, és elmentünk Franciaországba autóval. Az volt a tervem, hogy felmegyünk a világ egyik legmagasabban fekvő katolikus templomába, ahol egy nagyon különleges orgona áll. Ahogy haladtunk az Alpok borzalmas útjain felfelé, láttuk, ahogyan kerékpárversenyzők tréningeznek. Én amolyan pesties, városlakós elborzadással mondtam, hogy micsoda elmebaj, hogy ők harmincöt fokban tekernek. Ebből aztán kialakult egy majdnem parázs vita köztünk. Én akkor jöttem rá, hogy az én célom merőben különbözik az övétől. Ő egy olyan társadalomban nőtt föl, amelyben azok az emberek, akik ott az én értelmezésemben teljesen értelmetlenül infarktus közeli állapotba kerülnek, számára hősök. Ugyanezen az úton megkérdeztem, tudja-e ki az a Glenn Gould (világhírű kanadai zongorista), de nem tudta. Akkor vettem észre, hogy az anyja hiába brit származású, ami miatt viszonylag sok kultúrát rakott köré, a mi céljaink teljesen eltérőek" - mesélte az orgonaművész Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában.

Varus Xavér már nagypapa, második házasságávól született fiának, Nicknek három éve kislánya született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.