Majka imádja a focit, és úgy tűnik, nemcsak külsőleg, de ebben is hasonlítanak rá a fiai. A műsorvezető fiaival, Olivérrel és Marcival Londonban izgulhatott végig egy focimeccset.

Majka a minap különleges fotót posztolt Instagram-oldalára. A zenész-műsorvezető egészen Londonig utazott, és elvitte fiait egy focimeccsre. Elárulta, hogy mindkét fia nagy drukkernek számít, ami nem csoda, Majka ugyanis köztudottan rajong a fociért.

A lelátón készült fotó mellé ezt írta:

Mivel Oliver elérte azt a kort, hogy gyakorlatilag mindenben a focit látja, így a szülinapjára egy londoni utat kapott. Marcit is megfertőzte a futball így ő is csomag része lett.

Volt olyan hozzászóló, aki szabályosan kérdezte Majkát, hogy mit keresett a meccsen, amikor ő köztudottan United-drukker, ő pedig nem hagyta szó nélkül.

"Abszolút unitedes voltam és maradok is, de sajnos United meccsre nem tudtam vinni a kicsit, mivel kiestünk. Így maradt az a csapat, amihez kapcsolódási pontunk van.. Hogy a francba ne szurkolnék a egy magyar érdekeltségű csapatnak a továbbiakban, mikor már nincs saját csapatom a következő körben?"

-válaszolt a hozzászólónak Majka, aki fiaival együtt egy BL negyeddöntőt izgulhatott végig.