Egy focimeccsen kapták lencsevégre Majkát és fiait: le sem tagadhatnák egymást- Fotó

focimeccs Majoros Marián Majoros Olivér Majka Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka imádja a focit, és úgy tűnik, nemcsak külsőleg, de ebben is hasonlítanak rá a fiai. A műsorvezető fiaival, Olivérrel és Marcival Londonban izgulhatott végig egy focimeccset.

Majka a minap különleges fotót posztolt Instagram-oldalára. A zenész-műsorvezető egészen Londonig utazott, és elvitte fiait egy focimeccsre. Elárulta, hogy mindkét fia nagy drukkernek számít, ami nem csoda, Majka ugyanis köztudottan rajong a fociért.

A lelátón készült fotó mellé ezt írta:

Volt olyan hozzászóló, aki szabályosan kérdezte Majkát, hogy mit keresett a meccsen, amikor ő köztudottan United-drukker, ő pedig nem hagyta szó nélkül.

"Abszolút unitedes voltam és maradok is, de sajnos United meccsre nem tudtam vinni a kicsit, mivel kiestünk. Így maradt az a csapat, amihez kapcsolódási pontunk van.. Hogy a francba ne szurkolnék a egy magyar érdekeltségű csapatnak a továbbiakban, mikor már nincs saját csapatom a következő körben?"

-válaszolt a hozzászólónak Majka, aki fiaival együtt egy BL negyeddöntőt izgulhatott végig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.