Segítséget kért, de csak házassági ajánlatokat kapott az Ukrajnából Angliába menekült fiatal nő

élet házasság Egyesült Királyság Orosz-ukrán háború menekült Nagy-Britannia segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háború elől menekült az Egyesült Királyságba a 30 éves nő, ahol biztonságot és új életet remélt. 

Julia Skubenko soha nem akart elköltözni hazájából, Ukrajnában sikeres takarító cége volt, ám a bombázások őt is menekülésre kényszerítették. Nagy-Britanniában kötött ki, ahol egy ottani Facebook-csoportban kért segítséget a britektől.

Szívszorító posztot írt arról: sosem gondolta, hogy Angliában kell újrakezdenie az életét. Leírta azt is, hogy szeret lovagolni, táncolni és olvasni, megosztotta a csoportban a mobilszámát, a közösségi oldalaira mutató hivatkozásokat és egy fotót is önmagáról.

A nő a Daily Mailnek mesélte el, hogy bár rengeteg kedves és segítőkész ember írt neki, a szexragadozók is megtalálták üzeneteikkel. Volt, aki "családalapítási" ajánlatot tett neki, de olyan is akadt, aki egy olajtársaság tulajdnosaként mutatkozott be, és "asszisztensi" feladatokat akart rábízni.

Julia aggódik a hazájából menekülő nőkért, Tatjana Kotyarenko, emberkereskedelem elleni szakember pedig úgy látja, hogy Ukrajnából menekülő nők egy része az egyik pokolból a másikba kerül - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.