Hogy múlik az idő! 20 év után újra együtt bulizott Paris Hilton és Christina Aguilera

buli parti Christina Aguilera nosztalgia Paris Hilton szórakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két excentrikus szőkeség már a 2000-es évek elején legendás tagja volt a hírességek partitársadalmának. A jelek szerint két évtized alatt sem veszítettek semmit tündöklésükből és jókedvükből.

Paris Hilton és Christina Aguilera több mint húsz év elteltével sem fogja vissza magát, ha egy eszelős partiról van szó. Mindketten más utat jártak be a sztárvilágban: míg Christina zenei tehetségével, Paris extravagáns stílusával és botrányaival hívta fel magára a figyelmet, ám ezek a különbségek nem akadályozták meg őket abban, hogy együtt mindig a középpontba kerüljenek a legexkluzívabb összejöveteleken.

A régi szép idők emlékére Xtina egy, a napokban lezajlott közös bulin készült fotó-videósorozattal kedveskedett követőinek, akik természetesen extázisba esve ontották a szívecskéket és a dicsérő kommenteket a két bombaformában pompázó partikirálynő láttán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.