"Én heroinista vagyok" - Szabó Győző őszintén beszélt drogfüggőségéről

BRFK heroin őszinteség függőség Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző sosem csinált titkot drogfüggőségéből, sőt, az a célja, hogy minél több ember megismerhesse a történetét, ezzel segítve a függőségben szenvedőkön.

Szabó Győző tíz éven keresztül függött a herointól. Elmondta, hogy a drogot ugyan le lehet tenni, lehet szünetelteteni, el lehet dobni végleg, az ember akkor is örökre heroinista marad.

A színész a Budapesti-Rendőrfőkapitányságon a Bűnmegelőzési expón tartott előadást múltjáról, amelyről a Toxikoma című könyvben is beszámolt. Győző célja, hogy minél több emberhez eljusson a története, ezzel pedig segítsen a függőségben szenvedő embereken.

Szabó Győző Forrás: Facebook/Szabó Győző

"Rengeteg drogprevenciós előadást tartottam, de amikor beléptem ebbe az épületbe, összeugrott a gyomrom. A függőség társadalmi rétegtől függetlenül bárkit érinthet, a szegregációban élőktől kezdve a legmagasabb körök tagjaiig, ezért addig fogok küzdeni a drog ellen, amíg csak bír" – mondta Győző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.