Egyedül maradt Gáspár Bea és Győzike: erre még nem volt példa az életükben

családi fészek felnőtté válás szülő Gáspár Győző Győzike Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden szülő életében eljön a pillanat, amikor a gyerekek kirepülnek a családi fészekből. A felnőttek számára ilyenkor szinte új időszámítás kezdődik, hiszen már nem a gyereknevelés határozza meg a mindennapjaikat. Egy szülő számára viszont nehéz megtalálni az új életcélt.

A sztárpár most először tölti a gyerekek nélkül húsvéti ünnepeket. A két Gáspár-lány, Evelin és Virág sem lakik már otthon.

– kezdte Gáspár Bea a Borsnak, aki nem is saját magáért, hanem férjéért aggódik.

Bea és Győző lányai kirepültek a családi fészekből Forrás: Instagram

„Én még csak elvagyok, mivel szerencsére a faluban van két olyan barátnőm, akikkel el tudok járni kirándulni. Hol Bánkon, hol Szécsényben, hol Gyarmaton barangolunk. Ezeket a túrákat a jó levegőn nagyon szeretem. Győzővel már más a helyzet. Ő otthon van, és szép csendben sorozat- és netfüggő lett. Folyamatosan a híreket bújja és mindent tud, minden érdekli, ami a világban zajlik. Amikor hazaérek, el is meséli, kiről és mit olvasott. Aztán közli, hogy ne is főzzek, csak ugorjunk el valahová enni."

– mondta Bea, aki kicsit tartott ettől az új helyzettől, és bevallotta, félt attól, hogy nem találják majd meg a közös hangot Győzővel. Aggodalomra azonban semmi ok, a sztárpár közel harminc évnyi házasság után is szereti egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.