Minden szülő életében eljön a pillanat, amikor a gyerekek kirepülnek a családi fészekből. A felnőttek számára ilyenkor szinte új időszámítás kezdődik, hiszen már nem a gyereknevelés határozza meg a mindennapjaikat. Egy szülő számára viszont nehéz megtalálni az új életcélt.

A sztárpár most először tölti a gyerekek nélkül  húsvéti ünnepeket. A két Gáspár-lány, Evelin és Virág sem lakik már otthon.

Hát nincs mit tenni, ketten maradtunk a hatalmas házban Győzikémmel. Így most meg kell találnunk azt a valamit, ami az életünkből eddig kimaradt. Az a helyzet, hogy nagy a csend, és bevallom, kettőnkre már nem is esik jól főzni sem

– kezdte Gáspár Bea a Borsnak, aki nem is saját magáért, hanem férjéért aggódik.

Bea és Győző lányai kirepültek a családi fészekbőlForrás: Instagram

„Én még csak elvagyok, mivel szerencsére a faluban van két olyan barátnőm, akikkel el tudok járni kirándulni. Hol Bánkon, hol Szécsényben, hol Gyarmaton barangolunk. Ezeket a túrákat a jó levegőn nagyon szeretem. Győzővel már más a helyzet. Ő otthon van, és szép csendben sorozat- és netfüggő lett. Folyamatosan a híreket bújja és mindent tud, minden érdekli, ami a világban zajlik. Amikor hazaérek, el is meséli, kiről és mit olvasott. Aztán közli, hogy ne is főzzek, csak ugorjunk el valahová enni."

Nem mondja, de látom rajta, hogy még keresi a helyét az új életünkben

– mondta Bea, aki kicsit tartott ettől az új helyzettől, és bevallotta, félt attól, hogy nem találják majd meg a közös hangot Győzővel. Aggodalomra azonban semmi ok, a sztárpár közel harminc évnyi házasság után is szereti egymást.