Iszak Eszti váltja a Mokkában az öt év után távozó Mádai Vivient. A csinos műsorvezető először el sem akarta hinni, hogy őt választották.

Esztinek már van tapasztalta a műsorvezetésben, de még sosem vezetett reggeli adást. Nagyon várta az első munkanapját, amelyről meg is osztotta tapasztalatait az Instagram-oldalán.

„Az elmúlt időszakban általában 'késve' osztom meg a velem történt fontosabb eseményeket. Ennek pusztán az az oka, hogy szeretném megélni teljes egészében azt, amit kapok az élettől, és csak miután sikerült 'feldolgoznom' az aktuális történést, utána mesélek róla nektek (remélem, megértitek).

Most is így volt ez :)

Persze, az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy az elmúlt hetek körforgása kicsit maga alá temetett, de az elsődleges oka annak, hogy csak ma írok erről az egészről, hogy eleinte szinte el sem hittem, hogy ez valóban megtörténik, de megtörtént.

Ma levezettem életem első Mokka és Mokkacino adását és egy olyan, már összeszokott csapatba kerültem ezáltal, ahova mégis gond nélkül befogadják az újonnan érkezőt! Sőt nemcsak, hogy befogadják, minden energiájukkal segítik és támogatják!

Köszönöm, hogy részese lehetek ennek, köszönöm, hogy hittetek bennem"- osztotta meg gondolatait Eszti.