Szerencsekerék jótékony cél Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szerencsekerék új évadának sztárjátékosa szerdán Jakupcsek Gabriella volt. A műsorvezető több millió forintot nyert: elmondta, hogy a pénz egy részét jótékony célokra költi.

Jakupcseket szerdán ikerjátékosok vették körül a fináléba eljutásig. Addig kicsit több, mint 1 millió forintot gyűjtött össze, amelynek megnyeréséhez még egy kérdésre kellett jó választ adnia. Szerencsés volt, ki is találta a feladványt. Ezt követően Kasza Tibor borítékai közül azt húzta, ami 2 millió forintot tartogatott így 3,2 milliót vihetett haza. A tévés elmondta, az összeg egy részéből idősek javára jótékonykodik majd.

"A Szerencsekerék volt életemben talán az a műsor, aminek kapcsán a legtöbb szeretetteljes visszajelzést kaptam a zöldségesnél, a benzinkúton vagy az utcán járva-kelve. Erre nagyon büszke vagyok. Rég nem látott ismerősök is felhívtak vagy rám üzentek, hogy mennyire szeretik estéről estére nézni a Szerencsekereket" - nyilatkozta korábban Kasza Tibi a műsorral kapcsolatban.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy Schobert Norbi hogy szerepelt a vetélkedőben, ITT olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.