Egész életedben rosszul etted a pirítóst! Ezzel a módszerrel még finomabb lesz a reggeli

Forrás: Shutterstock -
pirítós új módszer reggeli fordított pirítós toast
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs is jobb, mint egy-két szelet frissen készült pirítós, megkenve vajjal, lekvárral vagy mogyorókrémmel. Egy ételszakértő szerint azonban egész eddigi életünkben rosszul ettük ezt a kedvelt élelmiszert.

A pirítóssal kapcsolatos örök kérdés, hogy mennyire szabad megsütni a kenyérszeleteket. Vannak, akik világosbarnára pirítják, míg mások szinte szénné égetik a kenyeret. Nemcsak a pirultsági fok, hanem a feltét is megosztja az embereket, hiszen egyesek édesen, míg mások sósan szeretik, az emberek egy része pedig magában, egy forró teával vagy kávéval fogyasztja ezt a reggelit.

Forrás: Shutterstock

Egy ételszakértő teljesen új megvilágításba helyezte a pirítósfogyasztást. A Sun cikke szerint a szakértő úgy véli, a megkent pirítósokat fejjel lefelé tartva, azaz a feltéttel lefelé kellene elfogyasztanunk. Mindezt azzal indokolja, hogy így sokkal hamarabb és nagyobb felületen találkoznak az ízlelőbimbók a pirítósra kent krémekkel vagy lekvárral.

Állítása szerint ezzel teljesen új szintre emelhetjük a pirítósevést.

Ha kíváncsi vagy még hasonló trükkökre, akkor kattints ide, és nézd meg, hogyan lehet egyszerűen megfőzni a brokkolit, hogyan kellene párosítani a frissen mosott zoknikat, vagy milyen trükk létezik a kenyérpirító kitakarítására!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.