Egész életedben rosszul főzted a brokkolit! Ettől a trükktől eldobod az agyad

trükk praktika Tiktok főzés brokkoli brokkolifőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vegánok, az egészséges táplálkozás hívei és a sportolók körében a brokkoli az egyik legnépszerűbb zöldség. Nemcsak vitaminban gazdag, hanem mutatós is, emellett az elkészítése is roppant egyszerű.

Az emberek többsége először megmossa, majd rózsáira szedi az élénkzöld zöldséget. Ezt megtehetjük kézzel vagy egy kés segítségével is. A brokkolidarabokat ezután egy fazék vízben puhára főzzük vagy megpároljuk. Az interneten vírusként terjedő legújabb videó azonban alapjaiban változtatja meg mindazt, amit a brokkolifőzésről gondoltunk.

@steph2302 For those that ❤️ #lifehack#showmethelifehack#broccoli#fyp♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

Az egyik TikTok-felhasználó megmutatta, ő hogyan főzi a brokkolit és a videója két nap alatt közel hétmilliós megtekintést generált. Stephanie nem bajlódik azzal, hogy darabjaira szedje a zöldséget, nemes egyszerűséggel egészben teszi bele a forrásban lévő vízbe, méghozzá rózsáival lefelé! A megfőtt brokkoliról egy vágással leszedi a fás szárát, ami így már tálalható is.

Stephanie az eddigi videóival közel félmillió lájkot gyűjtött be a TikTokon. A tartalmai között szerepel egy budapesti anyag is, ugyanis tavaly év végén a magyar fővárosban töltött pár napot és lenyűgözte a panoráma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.