"Ő egy rosszindulatú, gonosz p*csa" - Nyilvánosságra kerültek Johnny Depp volt feleségéről írt sms-ei

sms Amber Heard magánorvos Johnny Depp rágalmazási per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Heard amerikai színésznő, Johnny Depp volt felesége brutális vádakkal illette a színészt, aki ezt követően beperelte a nőt, mert szerinte hazug vádakkal ásta alá a becsületét. A legutóbbi tárgyaláson előkerült egy sms, amit a színész az orvosának küldött.

A 35 milliárd forintos per első tárgyalásán Heard ügyvédje felolvasta védence szavait, melyek agresszív, függőségekre hajlamos emberként festették le Deppet, aki a volt feleség állítása szerint megerőszakolta és életveszélyesen bántalmazta őt.

A legutóbbi tárgyaláson előkerült egy sms, amit Depp az orvosának Dr. David Kippernek küldött Amber Heardről.

„Tele van sz*rsággal, olyan, mint egy karácsonyi liba" – Johnny Depp orvosának küldött sms-ei kerültek elő a tárgyaláson Forrás: Getty Images/2016 Anadolu Agency/Anadolu Agency

"Nem tudok már így élni. Tele van baromsággal, olyan mint egy karácsonyi liba. Kész vagyok. Nincs tovább. Ő egy rosszindulatú, gonosz picsa ! Tudod, mi sokkal bántóbb, mint a méregdrága és lealacsonyító oktatói rikácsolása??? A szándékosan megalázó megjegyzései és az istenverte bánásmódja azzal a férfival, akit mindenekelőtt szeretnie kellene"

- írja az smsben a színész.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a fenti SMS miként befolyásolja majd a per menetét, de Depp orvosa tanúvallomása során egyértelműen a színész pártját fogta - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.