Amber Heard amerikai színésznő, Johnny Depp volt felesége brutális vádakkal illette a színészt, aki ezt követően beperelte a nőt, mert szerinte hazug vádakkal ásta alá a becsületét. A legutóbbi tárgyaláson előkerült egy sms, amit a színész az orvosának küldött.

A 35 milliárd forintos per első tárgyalásán Heard ügyvédje felolvasta védence szavait, melyek agresszív, függőségekre hajlamos emberként festették le Deppet, aki a volt feleség állítása szerint megerőszakolta és életveszélyesen bántalmazta őt.

A legutóbbi tárgyaláson előkerült egy sms, amit Depp az orvosának Dr. David Kippernek küldött Amber Heardről.

„Tele van sz*rsággal, olyan, mint egy karácsonyi liba" – Johnny Depp orvosának küldött sms-ei kerültek elő a tárgyalásonForrás: Getty Images/2016 Anadolu Agency/Anadolu Agency

"Nem tudok már így élni. Tele van baromsággal, olyan mint egy karácsonyi liba. Kész vagyok. Nincs tovább. Ő egy rosszindulatú, gonosz picsa ! Tudod, mi sokkal bántóbb, mint a méregdrága és lealacsonyító oktatói rikácsolása??? A szándékosan megalázó megjegyzései és az istenverte bánásmódja azzal a férfival, akit mindenekelőtt szeretnie kellene" - írja az smsben a színész.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a fenti SMS miként befolyásolja majd a per menetét, de Depp orvosa tanúvallomása során egyértelműen a színész pártját fogta - írja a Daily Mail.