Szilágyi Liliána apja megtörte a csendet: "Nem maradt más lehetőségem..."

Forrás: lilianaszilagyi -
Szilágyi Liliána Szilágyi Zoltán bíróság követelés megbocsátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, dagad a botrány Szilágyi Liliána és édesapja, Zoltán között. Az úszóedző most megtörte a csendet, és reagált lánya vádjaira.

Szilágyi Liliána tavaly év végén osztotta meg sokkoló történetét. Az úszónő azt állítja, édesapja éveken át bántalmazta fizikailag és szexuálisan. Borzalmas múltjáról nemrég újabb megrázó részleteket közölt, amelyben kifejtette, hogy nemcsak édesapja, de a nagymamája is bántotta őt.

Április elején az is kiderült, hogy az úszószövetség igazoltnak látja Liliána vádjait, ezért apját, Szilágyi Zoltánt kitiltotta a szövetség szervezte versenyekről, ám úgy tudni, az edző nem fogadta el a döntést, és továbbra is harcol az igazáért.

Ahogy arról ma délelőtt hírt adtunk, Szilágyi Zoltán egy 30 millió forintos személyiségi jogi eljárást kezdeményezett lánya, Liliána ellen. Most a molesztálással vádolt édesapa a Borsnak reagált lánya vádjaira.

Szilágyi Liliána édesapja, Szilágyi Zoltán megtörte a csendet. Forrás: lilianaszilagyi

"Hónapok óta minden vágyam az volt, hogy megbocsáthassak Liliánának,

ahogy ezt Fiala János müsorában elmondtam. Sajnos azonban a médiában csepegtetett hazugságok és rágalmak ellen nem tudok másképp védekezni, mint hogy az igazam bizonyítása érdekében eljárásokat kezdeményezek.

A múlt héten elhangzott, az öt évvel ezelőtt elhunyt nagymamáját lejárató, aljas módon kegyeletsértő nyilatkozata után végképp nem maradt más lehetőségem. A harminc millió forint követelés ügyvédem javaslata volt, azonban ez perben még nincs nevesítve.

Pénzzel azt a mérhetetlen bánatot, szégyent, amit hazugságaival okozott, helyrehozni úgysem lehet. Azt az összeget, amit a bíróság majdan megítél számomra, egy olyan alapítvány létrehozására fogom fordítani, amely alapítvány azokat fogja segíteni, akiknek egy válóper során hasonló hazug vádakkal kell szembenézniük"

-mondta Szilágyi Zoltán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.