Dagad a botrány: Szilágyi Liliána apja nem fogadja el az úszószövetség döntését

Forrás: Ez zsír/Life TV -
úszás úszószövetség erőszak Szilágyi Liliána döntés eltiltás botrány zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úszószövetség igazoltnak látja az úszónő vádjait, ezért apját, Szilágyi Zoltánt kitiltotta a szövetség szervezte versenyekről, ám a büntetés lehet súlyosabb is. 

"Szilágyi Zoltán nem kívánatos személy a versenyeinken, de ez nem jelenti azt, hogy biztonsági emberek fogják majd az útját állni" - nyilatkozta Wladár Sándor, miután megszületett a döntés Szilágyi Liliána ügyében.

Forrás: Ez zsír/Life TV

A szövetség bizottságot állaított fel, mely alapos vizsgálat után megállapította, igazak az úszónő vádjai: Szilágyi Zoltán évekig lelkileg terrorizálta, zaklatta a lányát.

A döntés meghozatalában segítségükre volt egy jogerős bírósági ítéletet is, amelyből kiderült, hogy Szilágyi Zoltán tettlegességig fajulóan agresszív magatartást mutatott a lányával szemben, és hogy kisebbik lánya, Gerda fejlődését is veszélyeztette.

A döntés csak az apára vonatkozik, versenyzőire, a Stamina TK sportolóira nem. Hogy Szilágyi Zoltán betartja-e az úszószövetség döntését, nem tudni, de a szervezet, ha az edző a tiltás ellenére is megjelenik a versenyeket, hozhat majd olyan döntést, mely hivatalosan is kitilthatja őt az uszodákból.

Szilágyi Zoltán a Ripost információi szerint nem fogadta el a döntést, és tovább harcol az igazáért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.