Szabó Győző megható fotóval emlékezett édesapjára: "Velünk volt egy kicsit újra"

fotó apa megemlékezés Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző április 2-án tudatta, hogy elhunyt szeretett édesapja. Most megható fotóval emlékezett meg róla.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, elhunyt Szabó Győző édesapja. A tragédia pont egy nappal az apukája 80. születésnapja előtt történt, teljesen váratlanul.

"Nem voltunk rá felkészülve, még előtte is beszéltem vele telefonon. Jó formában volt, nem volt semmi baja. Hirtelen lett rosszul, a mentősök pedig már nem tudták visszahozni. A szíve vitte el, de nem szívroham volt" - mondta akkor a színész.

Most, néhány héttel később Szabó Győző megható képet posztolt Instagram-oldalára. A képen a cukrász édesapa által készített barack aprósütemény látható, amit még születésnapjára készített, hogy ezzel fogadja a családot.

"Apukám készítette. Még azelőtt, hogy elment volna. Nekünk készítette, hogy amikor megyünk hozzá a szülinapjára, legyen mivel fogadnia minket. Azt hiszem, tőle is örököltem a konyhában alkotás szeretetét. Hát nem gyönyörűek? És milyen finomak voltak, mind meg is ettük, és így közben velünk volt egy kicsit újra" – írta a kép mellé a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.