Egyre rosszabb a viszony Harry és Károly herceg között: "Elérte az apa-fia kapcsolat kötelékének a végét"

Forrás: Getty Images -
Károly herceg apa és fia kapcsolat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszólalt egy királyi szakértő Harry és Károly herceg viszonyáról: úgy véli, hogy az apa-fia kapcsolat a végéhez közeledik.

Harry és felesége, Meghan korábban meglátogatták a brit uralkodót a windsori kastélyban, és mindössze 15 percre találkoztak Károly herceggel, mielőtt Hollandiába repültek volna az Invictus Games-re.

Robert Jobson, aki a Diana: Closely Guard Secret című könyv társszerzője, azt állította, hogy a walesi herceg csak azzal a feltétellel járult hozzá a találkozóhoz, hogy az amerikai tévében semmit sem mondanak róla.

Egyre rosszabb a viszony Harry és Károly herceg között: "Elérte az apa-fia kapcsolat kötelékének a végét" Forrás: Getty Images

"Károly herceg elérte az apa-fia kapcsolat kötelékének a végét, nem léptek kapcsolatba, és ha kapcsolatba léptek volna, akkor annak nem lett volna jó vége. Minden családnak vannak problémái, de nem mész el rögtön a szomszédodhoz, amint találkoztál egy rövid időre a családtagjaiddal"

– mondta Jobson.

A királyi személyzet elmondta, hogy Harry önámítása nem ismert határokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.