Harry herceg Erzsébet királynővel való különleges kapcsolatáról vallott

Forrás: AFP/Yui Mok -
unoka találkozás Harry herceg II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg legutóbbi interjújában arról beszélt: szeretné lehetővé tenni, hogy gyermekei találkozhassanak Erzsébet királynővel.

"Igazán különleges kapcsolatunk van. Olyan dolgokról beszélek vele, amikről senki mással"mondta Harry a Today Show-ban nagymamájáról. Arról is beszélt, hogy idén júniusban tartják Erzsébet királynő trónra lépésének 70. évfordulóját, amire az egész királyi család hivatalos. Harry azonban még nem tudja, hogy jelen tudnak-e lenni a jubileumi ünnepségen.

"Még nem tudom. Rengeteg dolog van, ami bizonytalanná tesz: biztonsági problémák és más egyebek, de próbálom lehetővé tenni, hogy a gyerekeim találkozzanak vele" – mondta a herceg.

Forrás: AFP/Yui Mok

Harry herceg és Meghan Markle a múlt héten az Invictus Games sportrendezvény kapcsán látogatott Hágába, azonban előtte meglátogatták a királynőt is.

"Szuper volt, nagyon jó volt látni őt. Jó volt látni, hogy jól van" – mondta a találkozásról Harry herceg.

A királyi család tagjai azonban még nem találkoztak a kis Lilivel, aki tavaly júniusban született. Úgy tudni, ennek az az oka, hogy Harry nem érezné magát biztonságban jelenleg, ha a kétéves Archie-t, vagy a hamarosan egyéves Lilit az Egyesült Királyságba vinné, miután a királyi családból való kiválásával elveszítette az adófizetők által finanszírozott rendőrségi védelmét - írja a People magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.