Radics Gigi: "A testünkről mi rendelkezünk és nem a közvélemény"

Forrás: Radics Gigi/Instagram -
anyaság szexi közvélemény Radics Gigi klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi hihetetlenül dögös klippel jelentkezett. Bár számára az anyaság a legfontosabb, úgy gondolja, hogy egy édesanya is tud kívánatos lenni, és új klipjével többe között ezt szeretné bebizonyítani.

Ahogy arról mi is írtunk, Gigi olyan szexi klippel jelentkezett, hogy letiltotta a TikTok. Az énekesnő elmondta, hogy a dögös klip célja nem kevesebb, mint az, hogy megmutassa: egy édesanya is tud kívánatos lenni.

"Szív című dalom valóban erotikus hangvételű lett, érdekes a szövege is, de alapvetően a szerelemről szól és arról, hogy ki kell tudni mondani időnként, hogy szeretjük a másikat, muszáj alkalmazkodni és felvenni egymás ritmusát, hogy harmonikus legyen a kapcsolat. Hiszen talán ezt a legnehezebb ebben a pörgős világban"mesélte az AcNews-nak Gigi, aki nemrég észbontó dominaszettben mutatta meg magát.

Forrás: Radics Gigi/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.