Fésűs Nelly lánya Horváth Csenge magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly meseszép lánya, Csenge az utóbbi időben kevés pillanatot osztott meg a magánéletéről, amit a rajongói is észrevettek. A fiatal modell most elárulta, mi áll a döntése hátterében.

Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge különleges szépségének köszönhetően modellként keresi a kenyerét, ebből fakadóan pedig influenszerként is sikeresen helytáll a mindennapokban. Közösségi oldalán korábban több magánéletével kapcsolatos tartalmat is megoszott, ám az utóbbi időben szinte csak reklámokat tesz közzé Ennek okáról vallott a követőinek.

"Beszélgessünk kicsit! Sokan megjegyeztétek, hogy az oldalamon szinte csak reklámok vannak, nincsenek privát képeim, stb. Ez azért van, mert én nem érzem komfortosnak, hogy számomra idegen emberek előtt megosszam a magánéletem történéseit. Arról nem is beszélve, hogy én nem szoktam fotózgatni magam, nincs állandóan a kezemben a telefonom, hogy ha nem szükséges. Nem videózgatom és fotózgatom folyamatosan a velem történő dolgokat.

Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge óvja a magánéletét Forrás: Life TV

Ez az oldalam egy reklámozó felületként funkcionál jelenleg, mivel elég kemény időszakot élek meg most, de majd igyekszem a későbbiekben egy bizonyos határon belül betekintést engedni a magánéletembe, de most még nem érzem ezt annyira,

és ezt kérlek értsétek meg! Legyetek kicsit türelmesek légyszi!" - üzente azoknak, akik hiányolják a tartalmait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.