"Sosem voltam sovány" - Endrei Judit több mint 10 kilótól szabadult meg

Forrás: TV2 -
diéta Endrei Judit fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Endrei Judit, bár visszavonult, de nagyon aktív életet él. Fogyását ennek és diétájának is köszönheti.  Most kirobbanó formában van.

Endrei Judit annak ellenére, hogy rég visszavonult a képernyőtől, nagyon aktív életet él, és egyáltalán nem szégyelli smink nélküli arcát sem. Az egykori műsorvezető egy ideje komoly diétát tart, ezért sikerütl több mint 10 kilótól megszabadulnia.

Forrás: TV2

"Sosem voltam sovány, a gyerekek születése után pedig megengedőbb is voltam magammal, a súlyommal. Kétgyerekes anyukaként kicsit elengedtem a kontrollt. Az egészségtudatos életmódba egy barátnőm tanácsára kezdtem bele. Fehérjediétán voltam, vagyis sok sovány túrót, sovány sajtot, főtt tojást és light joghurtot ettem. A cukros és a zsíros ételeket kerülöm, és ma már nem kell háromfogásos ebéd ahhoz, hogy jóllakjam. Kicsit és kevesebb adagokat eszem" - idézi a Meglepetés Magazin interjúját a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.