Napi horoszkóp (2022. április 28.): az Ikrek szinte átlát az embereken, a Skorpiót a megérzései vezetik

Fotó / -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Merkúr és a Plútó fényszöge miatt szinte olvasni tudunk a másik gondolatai között, és megérthetjük a rejtett motivációkat. Napi horoszkóp következik csütörtökre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint ma végre lépned kell egy ügyben, amit eddig sikerült halogató technikával megúsznod. Nem várhatod el, hogy a sült galamb magától a szádba repüljön. Csak az első lépés nehéz, utána könnyebben fog menni, mint gondolnád.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Merkúr és a Plútó fényszöge hat ránk erőteljesen. Ma sikerül a dolgok lényegéhez hatolni, és megértheted azt is, amit eddig nem láttál át. Az emberek motivációi ma kristálytisztán megmutatkoznak előtted.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr és a Plútó kapcsolódása miatt ma nem csak rendkívül gyors, hanem mély is a gondolkodásod. Átlátsz az embereken, és ha valaki nem játszik teljesen tiszta lapokkal a környezetedben, azt most leleplezheted.

Napi horoszkóp (2022. április 28.): az Ikrek szinte átlát az embereken, a Skorpiót a megérzései vezetik Fotó /

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Mostanában úgy érezheted, hogy magadra maradtál egy fontos kérdésben. Pedig lenne, aki veled ért egyet. Keress támogatókat magasabb körökben. Örömmel meghallgatnák a koncepciódat. Töltsd az estét egy barátoddal!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Harcias kedvedben lehetsz, ami nem is meglepő: valaki fenyeget, szóval, tettel, vagy a puszta jelenlétével. Adj hangot a kétségeidnek, és az sem árt, ha valamilyen formában kimutatod az erődet. Néha ennyi is elég a baj elhárításához.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ideje végre a tettek mezejére lépned. Sokáig halogattad, hogy megmutatkozz, hogy felfedd valós lényedet valaki előtt. Most már nem teheted tovább, különben a lelked is belesajdul. Vedd fel a telefont, vagy menj személyesen!

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattintsIDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.