Rubint Réka élete legnehezebb időszakáról vallott: "Minden nap elmentem futni, és üvöltve sírtam"

Rubint Réka őszinteség hazugságvizsgálat Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rékát hazugságvizsgálóra kötötték, esélye sem volt kikerülni a néha kőkemény kérdéseket. Több, eddig még sosem hallott titokra derült fény.

Rubint Réka a 20 perc őszintén című műsorban szerepelt, ahol hazugságvizsgálóra kötötték, így több, igen meglepő dolgot tudtunk meg a fitneszedzőről. Arra a kérdésre például, hogy szokott-e magányosan sírni, hogy más ne lássa, igennel felelt, majd arra is pozitív választ adott, hogy munkamániás-e. Amikor megkérdezték tőle, hogy el szokta-e fojtani fájdalmát, a mutató erősen kilengett, a kérdés mélyen érintette Rékát - írja a Bors.

Rubint Réka: "Fontos, hogy egy férfi ne nyomja el a nőt" Forrás: Szabó Gábor/Origo

"Volt olyan élethelyzet, mint Norbi szívműtéte, amikor a gyerekek még picik voltak, én pedig tudtam, Norbinak milyen nagy szüksége van az én életenergiámra. Akkor olyan mennyiségben kapta az antibiotikumot, hogy nagyon lefogyott, szinte kihullott a szemöldöke, a nyelvén nem volt bőr, nem tudott felállni, ezért tolókocsiban tologattam a kórházban. Akkoriban minden nap elmentem futni, és ott üvöltve sírtam. Akkor például nem adtam ki magamból a fájdalmat, csak amikor egyedül voltam" – mondta. Hozzátette, azóta már képes kiadni a fájdalmát mások előtt is, és a gyerekeinek is azt tanítja, hogy merjenek sírni.

"Nagyon nehezen tudtam elfogadni, hogy Apukám elment, mert mindig ő volt az, akihez mindig fordulhattam, akiről tudtam, hogy ha felhívom, ő meg fogja oldani. Mikor az édesapámat elveszítettem, én magam is elvesztem egy kicsit" – mondta, amikor szóba került édesapja elvesztése miatti fájdalma.

Rubint Réka azt is elárulta: többször volt halálközeli élménye. "Az egyik ilyen volt, amikor egy tüdőgyulladást félrekezeltek, és leszakadt a bal tüdőm. Majdnem összeomlott a keringésem, kaptam egy szívbelhártya-gyulladást ezzel egyidőben. Egy hétig voltam egy vákuumgépen, amivel kiszívták a területről a váladékot. Húzós volt".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.