Hírességek, akik súlyos autóbalesetet szenvedtek

Forrás: Getty Images/Andreas Rentz -
sztárok magazin autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc filmcsillagaink közül többnek volt már autóbalesete, közülük a legtöbben kisebb-nagyobb sérülésekkel megúszták. Ám nem mindenkinek volt ekkora szerencséje...

Összeállításunkban olyan sztárbaleseteket mutatunk be, melyek bejárták a világsajtót.

1.Paul Walker

2013-ban a színész halála sokkolta a Halálos Iramban filmsorozat rajongóit. A tragédia estéjén a sztár egy jótékonysági eseményen vett részt, ezt követően pedig elvitték barátja új autóját egy próbakörre. A sofőr elvesztette az irányítást a jármű felett, karamboloztak, és mindketten életüket vesztették. A Porsche kigyulladt, Paul Walker teste pedig teljesen összeégett.

Paul Walker Forrás: AFP/Jason Merritt

2.Tiger Woods

Egy évvel ezelőtt Tiger Woods olyan súlyos balesetet szenvedett Los Angelesben, hogy végül a tűzoltóknak kellett kivágni őt az autójából. A 45 éves sztár több nyílt törést szenvedett a jobb lábán, de a sípcsontjánál, valamint a bokacsontjánál is csavarokkal kellett rögzíteni a lábát.

"A korábbi sérüléseim miatt már jól értek a rehabilitációhoz, de ez fájdalmasabb, mint bármi, amit korábban átéltem."

Tiger Woods Forrás: Getty Images/Stephen Munday

3.Grace Kelly

1982-ben Grace Kelly monacói hercegnő 52 évesen, tragikus körülmények között hunyt el. Vezetés közben agyvérzést kapott, az autója lesodródott az útról, és a baleset következtében súlyos agykárosodást szenvedett. Férje először el sem akarta hinni, hogy mi történt a feleségével, de a hercegnőt végül az ő kérésére kapcsolták le a lélegeztetőgépről.

Grace Kelly Forrás: AFP

4. Kevin Hart

A Pofázunk és végünk főszereplője, Kevin Hart 2019-ben szenvedett autóbalesetet, ami miatt súlyos hátsérüléssel azonnal kórházba szállították. A jármű letért az útról, majd többször megpördült, ezt követően pedig az árokba zuhant. Szerencsére sem neki, sem a sofőrnek nem lettek maradandó sérülései.

Kevin Hart Forrás: Getty Images for Netflix/Roy Rochlin

5. Kris Jenner

A valóságshow-sztár csupán egy hete vásárolta hófehér járgányát, amikor baleset érte az autópályán. Az ütközést okozó jármű szabálytalanul ment át a piros lámpán, ami miatt összeütköztek. A Kardashian-család azonnal a helyszínre sietett, majd miután csillapodtak a kedélyek, Kim Kardasian tudatta a rajongókkal, hogy édesanyja épségben megúszta az incidenst.

Kris Jenner Forrás: AFP

6. Arnold Schwarzenegger

A Terminátornak korábban már több motorbalesete is volt, ám legutóbb autóval okozott komoly autóbalesetet. Figyelmetlen volt, áthajtott a piros lámpán, és frontálisan ütközött egy Priusszal. Az ütközés komolyságát mutatja, hogy Schwarzenegger a terepjárójával végül a másik autó tetején landolt. A Priusz utasát súlyos sérülésekkel kórházba kellett szállítani.

Arnold Schwarzenegger Forrás: Getty Images/Andreas Rentz

7. Morgan Freeman

A színész kis híján életét vesztette 2008-ban, amikor Mississippiben autóbalesete volt. Miután kivágták a jármű roncsából, azonnal kórházba szállították. Az állapota hamar stabilizálódott, gyorsan felépült, ám a bal karja részlegesen lebénult, és már soha többé nem lesz a régi.

Morgan Freeman Forrás: Getty Images/Amy Sussman

8. James Dean

James Dean feltörekvő amerikai színész volt az 1950-es években, aki autóversenyzőként is szeretett volna érvényesülni. Újonnan beszerzett Porsche autóját vezette, amikor nekiütközött egy másik járműnek egy kereszteződésben. Nehezen, de sikerült kiszabadítani a filmcsillagot, aki a nyakát is eltörte a balesetben. Kórházba szállították, de az oda vezető úton életét vesztette.

James Dean Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.