Rácz Jenő gyönyörű felesége, Gyuricza Dóra imádja az anyaság minden pillanatát és egyelőre nem érdeklik a felesleges kilók, minden percét kislányával, Kamillával tölti.

Gyuricza Dóra április 14-én a vártnál kicsit korábban adott életet kislányának, Kamillának.

A büszke anyuka Instagram-oldalán mesélt arról, hogy most semmi másra nem koncentrál, csak tüneményes kislányára, akivel minden percet egy igazi csodának él meg. 

 "Gyógyulunk. Mikor megy le a hasad? Hogyan diétázol szülés után? Hány kiló ment le rólad a kórházban? Mikor kezdesz sportolni? A gyermekágyas időszakban ne foglalkozzatok ezekkel a kérdésekkel‼️ Gyógyultok, a lelketek is, a testetek is, a babátok is. Adjatok magatoknak 6 hetet, amikor szeretgetitek egymást a kicsivel, aztán lesz még rá rengeteg idő, hogy Spartacus üzemmódba kapcsoljunk. Most ez az egészségről, a fejlődésről, a kapcsolódásról szól. Büszke vagyok a testemre, hogy ilyen szépen és gyorsan gyógyul, büszke vagyok a kisbabámra, hogy csöpp kis termete ellenére ilyen erős, és ennyire nagy benne az élni akarás. Szeretem a pocakom, nézzen ki bárhogyan is, legyen bármekkora, mert MINDENT megadott a kislányomnak és nekem is, hogy ezt az időszakot ilyen szépen megéljük. Esténként őszinte hálát érzek mikor kenegetem a hasam a finom illatú krémekkel, és kicsit megszeretgetem magam amiért ekkora csodákra vagyok képes. Adj időt magadnak‼️ Légy büszke magadra‼️ Szeresd magad‼️"  - írta közösségi oldalán Dóri.