Válása után újra szerelmes Galambos Lajos: kedvese is a showbizniszben dolgozik

Fotó: Csudai Sándor -
Galambos Lajos szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házassága zátonyra futása után új párra talált Galambos Lajos. A zenész a hölgy kilétét egyelőre nem árulta el, csupán annyit mondott róla, hogy ő is a showbizniszben dolgozik. 

A zenész a Tények Plusznak elmondta, hogy évek óta ismeri kedvesét, de csak most szerettek egymásba.

"Amikor elhagyatottnak és magányosnak éreztem magam, akkor teljesen véletlenül találkoztunk" - nyilatkozta és hozzátette, választottja önálló egzisztenciával rendelkezik.. "Mindene megvan, autója, nyaralója, lakása, nincs hitele" - taglalta, és arról is beszélt: attól még, hogy egyelőre nem állnak közösen kamerák elé, nem bujkálnak, hiszen mindketten független, szabad emberek.

Lajcsi peréről és a jövőbeli terveiről a TV2 videójából tudhatsz meg többet.

Galambos Lajost 2021 szeptemberbén nem jogerősen lopás és felbujtóként elkövetett vesztegetés miatt mondta ki bűnösnek a Budaörsi Járásbíróság. A vádlott és a vád is fellebbezett a bírói döntés ellen. Galambos ügyvédje, Dr. Fröhlich Krisztián elmondta: kizártnak tartja, hogy védence börtönbe kerüljön, és meg is indokolta, miért gondolja így.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.