Amber Heard amerikai színésznő, Johnny Depp volt felesége brutális vádakkal illette a színészt, aki ezt követően beperelte a nőt, mert szerinte hazug vádakkal ásta alá a becsületét. Amber szerint a sajtócsapata egyáltalán nem kezeli jól a tárgyalással kapcsolatos kommunikációt, ezért a minap megvált tőlük.

Hetek óta folyik a tárgyalás Amber Heard és Johnny Depp között, amelyek során egyre több igazságra derül fény.

Nemrég kiderült, hogy Amber Heard színésznőnek többféle komoly személyiségzavara van, ezt támasztja alá az a jelenség is, melyet a Johnny Deppel folytatott becsületsértési per tárgyalásain megfigyeltek a pszichológiai szakértők.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 06: Amber Heard attends the 76th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 6, 2019 in Beverly Hills, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFPForrás: AFP/2019 Getty Images/Frazer Harrison

 A színésznő rajongótábora folyamatosan csökken, amiért ő sajtócsapatát hibáztatja. Úgy gondolja, hogy az emberei nem kezelték megfelelően a tárgyalással kapcsolatos kommunikációt, ezért arra a döntésre jutott, hogy megválik tőlük.