Johnny Depp exének többféle komoly személyiségzavara van - állítja a pszichológus

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt -
személyiségzavar Amber Heard Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai színész és exfelesége, Amber Heard között fennálló becsületsértési per felkavarta a médiát: a vallomások nyilvánosságra kerülését követően mindenki számára bebizonyosodott, hogy itt bizony nem a klasszikus „bántalmazó férfi-védtelen nő" esete forog fenn.

Miután bizarr részletek derültek ki az egykori pár viharos magánéletéről, a feleket vizsgáló igazságügyi pszichológus, Shannon Curry megállapította, hogy Amber Heard többféle személyiségzavarral is küzd, köztük borderline-nal és hisztrionikus személyiségzavarral.

Amber Heard és Johnny Depp Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

– magyarázta a szakember, akinek jelentéséből az is kiderült, hogy hiába állítja, Amber Heard nem szenved poszttraumás stressz-szindrómától Johnny Deppel folytatott viszonya miatt.

Épp ellenkezőleg, a színész állítása szerint Heard volt az agresszív fél kapcsolatuk során, többször előfordult például, hogy tárgyakat hajigált felé, komolyan veszélyeztetve ezzel testi épségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.