Gyászol Judy: "Mellettem volt a legutolsó leheletéig"

Judy állat gyász kedvenc család cica énekesnő macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal ezelőtt végleg távozott az élők sorából Judy cicája. A sztár hálás minden kedvencével együtt töltött pillanatért. 

Miska macska 16 évig volt társállata az énekesnőnek. Az Instagramon osztotta meg rajongóival a fájdalmát, és köszönte meg cicájának, hogy az utolsó pillanatig mellette lehetett.

„Pár napja hogy nem hallom, a kis tappancsait, a kis körmeit, ahogy "csattog" a padlón, és jön felém...
Nem nyávog, hogy éhes, és nem kelt reggel, óriás szemekkel rám nézve, nyugodtan odabújva, hogy simogassam meg...16 évnyi számtalan pillanat, ami maradt nekem, és persze sok-sok fénykép, emlékek... 16 év... Soknak tűnik, de mégis annyira kevés... Igazi barát volt, és mellettem volt a legutolsó leheletig, pont úgy ahogy én is, a végsőkig!" - írta a Groovehouse énekesnője a posztjában.

Judy hálás minden pillanatért, amit cicájával együtt töltöttek és azért is, hogy kedvence a gyermekeinek is megmutatta, milyen az igazi barátság, és megtanította őket az állatok szeretetére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.