Horváth Éva nagyon kiakadt: van valaki, aki megkeseríti az életüket Balin

Forrás: Origo -
szomszéd Bali Horváth Éva tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éváék csodás házat bérelnek Balin, a környezet pazar, a modell nagyobbik fia, Kristóf pedig már beilleszkedett az oviba. Van azonban valami, ami belerondít ebbe az idilli képbe.

Éváék csodás villájához egy hatalmas, gyönyörű kert is tartozik medencével, ahol a család rengeteg időt tölt. Ez azonban valószínűleg nem tetszik az egyik szomszédnak, ugyanis megpróbálja megkeseríteni Éváék életét, beűzni őket a házba.

"A szomszéd, az nem normális, komolyan mondom nektek. Elkezdett itt tüzet rakni a kerítésünk mellett, de úgy, hogy kifüstöl minket. Ezt öt napja csinálja! Lehet, hogy nem szereti a gyerekeket, vagy valami ilyesmit tudok elképzelni. Ha szólunk neki, még közelebb rakja a tüzet" - írta Éva, aki Insta-sztorijában videót is mutatott a gomolygó füstről.

A szomszéd a kerítés mellett rak tüzet Forrás: Origo





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.