Diana hercegné hét szeretőt tartott házassága alatt - szívsebész és rögbisztár is volt köztük

Forrás: AFP/Derrick Ceyrac -
Diana hercegné hűtlenség Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elrendezett frigyben élni sosem könnyű, és számos történelmi példa bizonyítja, hogy félrelépés nélkül szinte lehetetlen, ha az ember nem akar belebetegedni a depresszióba.

A néhai Diana hercegné rengeteg kritikát kapott amiatt, hogy Károly herceg hitveseként számos házasságtörő afférba keveredett, ám sokan a védelmére keltek, mondván, csak menekülni akart a boldogtalanságból. Problémás házasságán állítólag hét férfi segítette át, akik közül többen gyanús körülmények között hunytak el.

Diana hercegné Forrás: AFP/Derrick Ceyrac

Barry Albert Mannakee – 1985


Mannakee rendőrként dolgozott a Királyi Védelmi Osztagnál, mielőtt 1985-ben Diana hercegnéhez rendelték volna testőrnek. Rövid időn belül kialakult köztük a vonzalom, ám nem élvezhették túl sokáig egymás társaságát, mert a viszonyukról felröppenő pletykáknak köszönhetően a férfit egy évvel később elbocsátották tisztségéből, 1987-ben pedig egy tragikus motorbalesetben elhunyt. A hercegné gyanította, hogy Mannakee összeesküvés áldozata lett.

James Hewitt – 1986-1992


Diana és Hewitt egy koktélpartin találkoztak, afférjuk pedig azután kezdődött, hogy Károly herceg megcsalta a hercegnét jelenlegi feleségével, Camilla Parker-Bowlesszal. A szerelmesek kénytelenek voltak egymástól elszakadni, amikor Hewitt háborúba vonult, majd végleg szétváltak az útjaik, mikor nyilvánosságra került a viszonyuk.

James Gilbey – 1989


A ginvagyon örököse, James Gilbey és Diana gyerekkoruk óta barátok voltak. Mindig is tagadták, hogy viszonyuk lett volna, és a férfi soha nem beszélt romantikus kapcsolatukról. Gyakran hívta Dianát Squidge-nek vagy Squidgynek, és sokszor megemlítette, hogy legszívesebben szorosan átölelné és megcsókolná őt.

Oliver Hoare – 1992-1994


Oliver Hoare műkereskedő, Károly herceg jóbarátja 16 évvel volt idősebb Dianánál, ám a korkülönbség nem tántorította el őket a románctól, sőt, úgy tűnt, a szoros személyes kapcsolat csak szította a szenvedélyt közöttük. A házas, háromgyermekes apa - aki nemrég, 73 évesen hunyt el -, soha nem beszélt nyilvánosan a viszonyról.

Will Carling – 1995


Az angliai rögbisztár, Will Carling egy kora reggeli edzésen találkozott Dianával a londoni Chelsea Harbour Clubban. Diana csodálta őt, és magánedzéseket kért a sportolótól. Will akkoriban friss házas volt, és felesége, Julia állítólag nyilvánosan figyelmeztette a hercegnőt, hogy szakítsa meg a kapcsolatot a férjével. Willnek jelenleg két gyermeke van második feleségétől, Lisától, és egy vállalati vendéglátó céget vezet.

Hasnat Khan – 1995-1997


A szívsebész és Diana állítólag még azt is fontolgatták, hogy kiköltöznek az orvos szülőhazájába, Pakisztánba. Pár hónappal Diana halála előtt, 1997 augusztusában ért véget a románc, mert Khan attól tartott, hogyha összeházasodnak, soha nem lesz normális családi élete. Hasnat a Basildon Egyetemi Kórház sebészeti szaktanácsadójaként dolgozott.

Dodi Al Fayed – 1997


A Harrods-tulajdonos és milliárdos, Mohamed Al Fayed legidősebb fia, Dodi igazi playboy volt, aki egy sor híres nővel folytatott szerelmi viszonyt, köztük Winona Ryderrel és Nancy Sinatrával is. Diana hercegnével először egy 1986-os windsori pólómérkőzésen találkozott, amikor még Károly herceg felesége volt. 1997 nyarán Dodi meghívta Dianát, Vilmost és Harry herceget Dél-Franciaországba a jachtjára. Diana augusztusban a fiai nélkül tért vissza a hajóra, ahol intim helyzetben kapták őket lencsevégre. 1997. augusztus 31-én francia paparazzók üldözték őket motorokon, ennek következtében a pár autója oszlopnak ütközött, Diana és Dodi pedig a helyszínen méletüket vesztették – olvasható a Blikk oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.