Lecsaptak rá: új munkahelye van a sztárfocistának

Forrás: AFP/2022 Getty Images/Michael Reaves -
szakértő Tom Brady amerikai foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pályafutását követően televíziós szakértő lesz Tom Brady, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Tampa Bay Buccaneers irányítója.

A sportág élő legendája, az egyetlen hétszeres Super Bowl-győztes klasszis a Fox Sports keddi bejelentése szerint azután lesz a csatorna vezető elemzője, hogy felhagy a játékkal.

Tom Brady televíziós szakértő lesz Forrás: AFP/2022 Getty Images/Michael Reaves

Brady februárban, miután csapatával címvédőként a főcsoport-elődöntőben búcsúzott a rájátszásában a későbbi győztes Los Angeles Ramsszel szemben, bejelentette visszavonulását, másfél hónappal később azonban úgy döntött, mégis folytatja.

Brady 2000 és 2019 között a New England Patriots játékosa volt, csapatával hat Super Bowl-t nyert. Ehhez még egyet hozzátett a Tampa Bay Buccaneersszel, amellyel 2020-as odaszerződése után tavaly februárban bizonyult a legjobbnak. Felesége Gisele Bündchen szupermodell, két közös gyermekük született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.