Gisele Bündchen híresség Neil Patrick Harris Nikki Reed Ian Somerhalder család sztárok szeretet Cindy Crawford Tom Brady Instagram Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerekkel, vagy gyerek nélkül; kutyával, macskával, esetleg hörcsöggel; egyedülálló szülőként netán azonos nemű párként - sokan sokféleképpen alkotnak szerető, boldog családokat. Az élet színes és változatos, ünnepeljük hát a család nemzetközi napját a sztárcsaládok legédesebb Instagram-képeit nézegetve.

1994-ben május 15-ét az ENSZ a család nemzetközi napjává nyilvánította.

A család azt jelenti, megosztjuk egymással a hibáinkat, a tökéletlenségeinket és az érzéseinket, miközben nem szűnünk meg szeretni egymást.

Ian Somerhalder és Nikki Reed

Forrás: Instagram/iansomerhalder

Ian Somerhalder, a Vámpírnaplók szexi színésze és Nikki Reed, a szintén vérszívóként elhíresült Alkonyat-sztár tavaly tavasszal kötötték össze életüket, közös kis családjukat pedig néhány négylábú szeretetgombóccal osztják meg. Kutyusaikon kívül egyébként egy cuki cica is gyarapítja a famíliájukat.

Gisele Bündchen és Tom Brady

Forrás: Instagram/gisele

Tom Brady amerikaifutball-játékos 2009-ben vette feleségül a szupermodell Gisele Bündchent. A párnak eddig két gyermeke született: a hétéves Benjamin Rein és a négyéves Vivian Lake.

Jennifer Lopez

Forrás: Instagram/jlo

A díva 2004 és 2014 között volt az énekes Marc Anthony felesége, 2008-ban pedig megszülettek ikreik, Max és Emme. Szerelmüknek azonban 10 év után válás lett a vége, azóta J. Lo egyedülálló anyaként neveli két cukorfalat csemetéjét.

Cindy Crawford és Rande Gerber

Forrás: Instagram/cindycrawford

A szupermodell Cindy Crawford Richard Gere-től való válása után jött össze az egykori modellel, Rande Gerberrel. A pár 1998-ban házasodott össze, és azóta is boldogan élnek együtt. Gyerekeik már szinte felnőttek: lányuk, Kaia Jordan 15 éves, fiuk, Presley Walker pedig 17.

Neil Patrick Harris és David Burtka

Forrás: Instagram/nph

Az így jártam anyátokkal sztárja, Neil Patrick Harris 2006 óta nyíltan vállalja melegségét, 2010-ben pedig bejelentette, hogy partnerével, David Burtkával egy béranya segítségével ikreket várnak, akik az év októberében szerencsésen meg is érkeztek. A pár 2014 őszén Olaszországban mondta ki a boldogító igent.

Hírességek hihetetlenül dögös családtagjaihttp://www.life.hu/csalad/20160513-hiressegek-dogos-csaladtagjai.htmlMeglehet, hogy nem olyan tehetségesek, vagy nem olyan eltökéltek, esetleg nem annyira szerencsések, mint világhírű családtagjaik - de legalább jól néznek ki. Ez is valami, nem? Jöjjenek azok a sztárcsemeték, akiket rendkívül dögös külsővel áldott meg a sors, és akik ebből valamilyen módon meg is próbálnak előnyt kovácsolni. CsaládAFPÖt kőgazdag kölyök, akiknek életét te is megirigyeledhttp://www.life.hu/csalad/20160511-bicskanyitogato-burzsuj-eletet-elnek-instagramon-a-milliomos-csemetek.htmlEgzotikus hajóutak, bulikák Hollywood legnagyobb sztárjaival, luxi ruhákban pózolás - ilyen és hasonló nem mindennapi pillanatokat megörökítő képekbe botolhat az ember, ha beleveti magát az Instagram legmélyebb bugyraiba. Pontosítunk: ami nekünk nem mindennapi, az ezeknek a kőgazdag amerikai suhancoknak az életük része - ezzel pedig előszeretettel kérkednek is rajongótáboruk előtt. Család--Hírességek hihetetlenül dögös családtagjaihttp://www.life.hu/csalad/20160513-hiressegek-dogos-csaladtagjai.htmlMeglehet, hogy nem olyan tehetségesek, vagy nem olyan eltökéltek, esetleg nem annyira szerencsések, mint világhírű családtagjaik - de legalább jól néznek ki. Ez is valami, nem? Jöjjenek azok a sztárcsemeték, akiket rendkívül dögös külsővel áldott meg a sors, és akik ebből valamilyen módon meg is próbálnak előnyt kovácsolni. CsaládAFPBizarr válások, pórul járt exekhttp://www.life.hu/csalad/20160509-furcsa-bizarr-valasok-a-nagyvilagban.htmlVannak botrányos válások, vannak évekig elhúzódó pereskedések, és vannak furcsa, egyenesen bizarr helyzetek: egy válás sosem túl szívmelengető procedúra, ám az alábbi esetekben a feleknek igazán abszurd szituációkat kellett megélniük. Család--A magyar oktatási rendszer problémái - beszélgetés Nahalka Istvánnalhttp://www.life.hu/csalad/20160503-magyar-oktatasi-rendszer-problemai-nahalka-istvan-interju.htmlA magyar oktatási rendszerrel bizony problémák vannak – ezzel a szülők, diákok, tanárok nagy többsége egyetért. Az iskolák alulfinanszírozottak, a pedagógusok nem keresnek eleget, ellenben túlterheltek, a gyerekek fáradtak és motiválatlanok. A világ változik, a tananyag örök – ugyanaz a berögződés, metódus ötven éve már, teljesen elveszítve a kapcsolatot az élő kultúrával és a diákok szükségleteivel. CsaládOrigoGyereknevelés a rivaldafényen túl http://www.life.hu/csalad/20160505-sztarok-akik-gyerekuket-nem-a-reflektorfenyben-nevelik-fel.htmlJó néhány hollywoodi példa bebizonyította már, hogy egy gyerek számára nem feltétlenül előnyös, ha a csillogó hollywoodi álomvilágban nő fel. Szerencsére vannak hírességek, akik tanultak mások hibáiból és családjuk életétől, és – lehetőségeikhez mérten – megpróbálják távol tartani a kíváncsi tekinteteket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.