Hoppá! Falatnyi bikiniben mutatta meg bájait Csobot Adél - Fotó

Forrás: Csobot Adél/Instagram -
Csobot Adél Istenes Bence bikini fürdőruha villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél Istenes Bencével, Fluor Tomival és néhány barátjával együtt repülőre pattant, és meg sem állt egészen Palermóig.

Csobot Adél néhány nappal ezelőtt ünnepelte a 28. születésnapját. Az énekesnő nemrég azért került reflektorfénybe, mert kiderült, hogy az idei X-Faktorban már nem láthatjuk mentorként.

Bár egy klassz időszak lezárult az életemben, nagyon hálás vagyok, hiszen az X-Faktor egy életre szóló élmény számomra - egykori versenyzőként és mentorként is. További sok sikert kívánok minden készítőnek és szereplőnek! Csók"

-fogalmazott Adél, aki helyett Herceg Erika ül be a mentorszékbe.

Nos, az énekesnő most szerelmével, és barátaival együtt Palermóba utazott, ahol valószínűleg Adél születésnapját ünneplik. Az útról több fotó és videó is felkerült a közösségi oldalakra, Istenes Bence Instagram-sztorijában azonban a szemfülesek kiszúrhatták a fürdőruhában vonagló Adélt.

A felvételen a szerelmesek épp a Valmar egyik slágerére rázzák, és szó se róla, Adél elképesztően dögös.

Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.