Oltár elé állt szerelmével a népszerű magyar kajakosnő

Forrás: Shutterstock -
esküvő Lucz Dóra kajak-kenu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromszoros Európa-bajnok, Lucz Dóra és kétszeres olimpiai aranyérmes párja, a német Tom Liebscher mesés környezetben, a drezdai Schönfeld-kastélyban fogadott egymásnak örök hűséget. 

Lucz Dóra közel öt éve alkot egy párt szerelmével, a kétszeres olimpiai bajnok Tom Liebscherrel.

"Kis családi körben tartottuk az esküvőnket, a legközelebbi hozzátartozóinkkal, nagyjából negyvenen voltunk. Minden nagyon jól sikerült, úgy alakult, ahogy elterveztük, nagy szerencsénk volt az idővel is" – mondta a Blikknek UTE 27 éves, szépséges versenyzője, akit természetesen elkísért a nagy eseményre két szintén kajakos húga, a világbajnok Anna és a már visszavonult, U23-as Eb-első Noémi.

A magyar kiválóság és újdonsült férje számára nem volt egyszerű az elmúlt néhány év, de ez idő alatt is tudták, hogy ők már összetartoznak.

"2017 ősze óta vagyunk együtt, az elejétől kezdve valahogy olyan természetes volt, hogy összetartozunk. Négy évig távkapcsolatban éltünk, azt is meg tudtuk csinálni, ezalatt pedig megbizonyosodtunk róla mindketten, hogy egymás mellett van a helyünk. Mindent meg tudunk beszélni, Tom a nehezebb napokon is mindig ott van mellettem, és pontosan tudja, mivel tud ilyenkor felvidítani" - - tette hozzá a kajakosnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.