Előkerült egy kínos videó Solti Ádámról: ezt mondta feleségéről, mielőtt a szeretőjétől gyereke születetett volna

Forrás: RTLKlub//Sárosi Zoltán -
videó megcsalás Solti Ádám Solti Ádám szeretője
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja bombaként robban a hír, hogy Solti Ádámnak gyereke született korábbi szeretőjétől, miközben feleségével, Bernivel hosszú évek óta küzdenek a gyermekáldásért. Most előkerült egy interjú, ami még a gyermek születése előtt készült, és Ádám arról beszél benne, hogy feleségével minden nap balhéznak.

A Bors szemlézte azt az interjút, amit Solti Ádám 2020 júniusában adott Tóth Kornélia önismereti coachnak. Ádám arról beszélt, hogy Berninek és neki teljesen mást jelent a szerelem. Ádám egyáltalán nem tartja magát romantikusnak, de jól el tudja játszani. A kérdésre, hogy az érzelmi különbségek ellenére hogyan értik meg egymást, a következő választ adta:
"Nem egyszerű, nálunk ez a kihívás. Mindennap balhézunk! Köztünk ettől pezseg a dolog."

Solti Ádám és felesége, Berni Forrás: RTLKlub//Sárosi Zoltán

Ádám arról is beszélt, hogy népszerűsége miatt a kísértés mindig ott van az életében, hiszen vannak csodaszép lányok. Egyéjszakás kalandjai nem voltak, inkább rengeteg többéjszakás.

Feleségéről a következőket mondta:
"Azt, ahogy szeret engem, az jó, senki úgy nem tud. Mellette jobban szeretem magam. (...) Valahogy ő olyat lát bennem, ami nem annyira kézzelfogható. (...) Neki nincsen semmije. Mindene van, és nincs semmije nélkülem, és ezt érzem, ezt tudom, és felelősséget is érzek iránta."

Majd nevetve hozzátette: "Mi is volt a kérdés? Hogy mit szeretek Berniben? Kiderült, hogy semmit."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.