Pár napja bombaként robban a hír, hogy Solti Ádámnak gyereke született korábbi szeretőjétől, miközben feleségével, Bernivel hosszú évek óta küzdenek a gyermekáldásért. Most előkerült egy interjú, ami még a gyermek születése előtt készült, és Ádám arról beszél benne, hogy feleségével minden nap balhéznak.

A Bors szemlézte azt az interjút, amit Solti Ádám 2020 júniusában adott Tóth Kornélia önismereti coachnak. Ádám arról beszélt, hogy Berninek és neki teljesen mást jelent a szerelem. Ádám egyáltalán nem tartja magát romantikusnak, de jól el tudja játszani. A kérdésre, hogy az érzelmi különbségek ellenére hogyan értik meg egymást, a következő választ adta:
"Nem egyszerű, nálunk ez a kihívás. Mindennap balhézunk! Köztünk ettől pezseg a dolog."

Solti Ádám és felesége, BerniForrás: RTLKlub//Sárosi Zoltán

Ádám arról is beszélt, hogy népszerűsége miatt a kísértés mindig ott van az életében, hiszen vannak csodaszép lányok. Egyéjszakás kalandjai nem voltak, inkább rengeteg többéjszakás.

Feleségéről a következőket mondta:
"Azt, ahogy szeret engem, az jó, senki úgy nem tud. Mellette jobban szeretem magam. (...) Valahogy ő olyat lát bennem, ami nem annyira kézzelfogható. (...) Neki nincsen semmije. Mindene van, és nincs semmije nélkülem, és ezt érzem, ezt tudom, és felelősséget is érzek iránta."

Majd nevetve hozzátette: "Mi is volt a kérdés? Hogy mit szeretek Berniben? Kiderült, hogy semmit."