Katy Perry őszinte vallomása: "Orlando és én párterápiára járunk"

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency -
problémák katy perry Orlando Bloom párterápia szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ideje felröppent a hír, hogy Katy Perry és Orlando Bloom szakítottak. Bár az énekesnő most cáfolta a pletykát, bevallotta, hogy párterápiára járnak. 

Perry már a Met-gálára is egyedül ment, ráadásul hónapok óta nem tűntek fel egymás közösségi oldalán. Az énekesnő most Chelsea Handlernek adott interjút, melyben elmondta, konfliktusaik fő forrásai, hogy mindkettejüknek sűrű a beosztása és a gyerekneveléssel kapcsolatos kérdések.

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

"A partnereid általában a legjobb és a legrosszabb oldaladat is látják, azért vannak, hogy tükröt mutassanak. Orlando és én párterápiára járunk, és nagyon szeretjük, mert összhangban tart minket, és a neheztelés nagyon erőssé válhat, ha mindketten keményen dolgoztok. Isten áldja meg a sikeres embereket a reflektorfényben. Ha vissza akarsz térni a normális élethez, ahol gyereked van, meg kell tanulnod, hogyan legyél más kicsiben és nagyban. Sok sikerélményünk volt a párterápiával" - mondta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.