Rácz-Gyuricza Dóra április közepén adott életet kislányának, Kamillának. A sztárséf felesége most videóban cáfolta meg követői állításait, és kendőzetlen őszinteséggel beszélt az anyaság nehézségeiről.

Jenő és Dóri korábban már őszintén vallottak arról, hogy a kis Kamilla császármetszéssel jött világra.  A büszke anyuka cseppet sem volt csalódott emiatt, de szeretné egyszer megélni, milyen érzés természetes módon szülni.

"Most vagy a legboldogabb"

-írta az egyik követője, amit Dóri videóban cáfolt.

Tudom, hogy az egész társadalom és ti is azt várjátok, hogy igen, de nem. Nagyon-nagyon büszke vagyok, leginkább a lányomra, de önmagamra is, amiért ezt az egészet végigcsináljuk és fejlődünk egymás mellett nap mint nap. Ne értsetek félre, ez nem azt jelenti, hogy ne lennék végtelenül boldog, de az anyaság áldozatokkal jár. Voltam már ennél sokkal egészségesebb, fittebb és szociálisabb, de hát ez ezzel jár.″

Forrás: Instagram

Dóri Instagram-sztorijaiból az is kiderül, hogy kislányuk nem alussza át az éjszakát, és az influenszer azt sem tagadja, hogy nehéz feldolgoznia teste változásait, a terhesség alatt ugyanis 20 kilót szedett fel.