Rubint Réka pszichológushoz küldené Schobert Norbit

Forrás: Schobert Norbi/Instagram -
pszichológus terápia Rubint Réka Schobert Norbert segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi már többször nézett farkasszemet a halállal és az emberek gyűlöletével, ráadásul sosem elégedett magával. Mivel mindezt nehéz egyedül feldolgozni, felesége, Réka szeretné, ha Norbi pszichológus segítségét kérné.

Norbi mindeddig nem hallgatott Rékára, bár ő is tisztában van a terápia előnyeivel.

"Nem mentem, pedig rám férne... Réka mindig el akar küldeni" – mondta a fitneszguru Fenyő Iván Rádcsörgök című Instagram-beszélgetésében. "Nem tudok megnyílni a legmélyebb titkaimról egy vadidegennek. Ha megosztom mással a titkaimat, akkor kiszolgáltatottá válok" – tette hozzá, bár ő is tudja, hogy lenne mit feldolgoznia.

Schobert Norbi Forrás: Schobert Norbi/Instagram

"Állandóan szorongok, félek attól, hogy elvesztek mindent. Az első edzésem óta rettegek attól, hogy bemegyek egy terembe edzést tartani és nem lesz ott senki. Gyűlölöm, ha utálnak. Egy-két alkalommal elmentem Réka légzésterapeutájához, de többször nem, pedig rám férne."

"Minden embernek szüksége lenne egy segítőre, méghozzá azért, hogy azt az életutat, amit kaptunk, úgy járhassuk végig, hogy folyamatosan fejlődünk" - mondta a Blikknek Réka. "Norbi egy-két alkalommal volt Katánál, viszont ehhez két ember kell, hinnie kell abban, hogy segíteni tud. Tudom, hogy azt állítja, nem nyitott az ilyesmire, de úgy látom, minden olyan tudásomra fogékony, amit magamba szívtam Kata által."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.